Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Otthon Design Ősz kiállítás 2022 összefoglaló

Otthon Design Ősz kiállítás 2022 összefoglaló

Mint az tudják idén is, szokásunkhoz híven részt vettünk a nagyszabású Otthon Design Ősz 2022-es kiállításon november 4 és 6 között a Hungexpoban.

Tekintsék meg standunk felépülését, majd a kiállításon készült képeinket.

A kezdetek...

Több hónappal a kiállítás megkezdése előtt Lakberendezőink elkezdték a standunk megtervezését. Rengeteg függönyanyag és tapéta közül választották ki az idei standunk meghatározó darabjait. 

A stand megtervezésekor idén a luxusra törekedtünk, így tapétáink közül a nemrégiben érkezett Philipp Plein által tervezett tapétákra esett választásunk. Büszkén jelenthetem ki, hogy Magyarország területén cégünk, a Majidi Kft kapta meg a Philipp Plein tapéták és a török Maslina gyár forgalmazásának kizárólagosságát. Ezeket kívántuk a nagyközönségnek bemutatni a kiállításon.

Képek a stand tervezésének folyamatáról:

 

A stand megtervezése után kezdetét vette a kiállítási tér szőnyegezése, falak építése. Festő-tapétázó csapatunk belevetette magát a munkába, szigorúan az alaprajz és tervek alapján dolgoztak.

 

 

A régi tapéták eltávolítása után fel is kerültek az új katalógus tapétái, lakásdekorok, majd a függönyök állványai is felszerelésre kerültek. Az állványok megfelelőek voltak arra, hogy bemutassunk néhány csodás függönyt valós térben. A felaggatott függönyök elé mintasálakat helyeztünk ki, így szemléltetve a kollekció további darabjait is. 

 

       

  

 

Asztalokra kihelyezve legújabb katalógusainkat, 2023 tapéta trendjeit mutattuk be. Az ide évben is keresett a csillogós, a márvány, az exkluzív felületű tapéta. De ha valaki egyszerűbben gondolkozik, az is megtalálja a megfelelőt a beton, az anyagában mintás vagy fémes hatású tapéták közt. Természetesen továbbra is keresik a dzsungel minta minden változatát, melyből szerencsére sok félét megtudtunk mutatni a kiállításon az érdeklődőknek. Gyermek tapéta kategóriájában a pasztell árnyalatai, a visszafogottabb minták a keresettebbek. Az ifjúsági, tini katalógusok feliratokkal, szimbólumokkal próbálják belopni magukat a tinik szívébe.

 

 

 

Standunkon 3 napon keresztül Lakberendezési tanácsadással készültünk, melyre nagy volt az érdeklődés. A kolléganők ellátták minden fontos információval az építkezőket, felújítókat. Sokan alaprajzzal érkeztek, vagy konkrét anyagokkal, bútordarabokkal. Ezúton is köszönjük a részvevőknek, hogy eljöttek tanácsadásunkra, reméljük sok-sok hasznos információval lettek gazdagabbak.

 

 

A Lakberendezők Országos Szövetségének standját ez a csodás olasz tapétánk díszítette. 

https://www.majiditapeta.hu/tapeta-38256 )

 

 

A kiállításon volt szerencsénk egy kerekasztal beszélgetésen is részt venni, ahol hasznos információkat közöltünk az új anyagokról, technológiákról. Mint kitértünk rá, nehéz a szakembereknek, hogy elsajátítsák az új anyagokat, technológiákat, így cégünk oktatásokat tart nekik, hogy megfelelő tudással rendelkezzenek, ahhoz, hogy akár egy egész lakást betudjanak tapétázni.

 

 

Standunkra rengetegen ellátogattak, érdeklődtek forgalmazott termékeink iránt. 

 

 

Köszönjük szépen Mindenkinek a részvételt és érdeklődést.

Majidi Kft. csapata

Az oldal tetejére