Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bemutatkozás

Lakberendezőként mindig az újat az egyedit keresem. Minden munkámat kihívásnak élem meg, hiszen minden életkörülmény más és más megoldásokat kíván. Életvidám és pozitív emberként a lakberendezésben is igyekszem ezen tulajdonságok  alapján tervezni. Munkáimra jellemző akár a nagyvonalú és lenyűgöző pompa, akár a kifinomult eklektika, vagy éppen a modern letisztultság. Minden térben feltalálom magam, s kihasználom annak legoptimálisabb mivoltát. Terveimet nem csak gép  mögött ülve élem meg, hanem a gyakorlatba is átültetem, hiszen a kivitelezés nyomon követése az én fejlődésemet is szolgálja.

   Gyakorlott cégvezetőként megtanultam a kötöttségeket uralni, s minden élethelyzetből a legjobbat kihozni. Ugyanakkor emberként én is a hibáimból tanulok és azokat büszkén vállalom. Hosszú út áll mögöttem, hogy céljaimat elérjem, de mindig  akadnak új kihívások, melyeket magam elé tűzve fejlődhetek tovább. A lakberendezés egy folyamatos tanulás és fejlődés, hiszen a mai felgyorsult világban percről - percre teremnek új forradalmi ötletek, melyeket felhasználhatunk és valami újat  alkothatunk. 

Számomra ez a lakberendezés lényege. Folyamatos fejlődés, folyamatos megújulás. Az ismeretlen feltárása és annak optimalizálása.

 

 

 
 
 

Hiszem, hogy egy jól megszervezett tér, életminőségbeli javulást eredményez. Így a tervezés minden fázisában, a megrendelővel szoros együttműködés és folyamatos egyeztetés után születik meg a kívánt enteriör.

A szenvedélyem a munkám, ezért minden projekt egy új álom megvalósulása, ahol elengedhetetlen a harmónia megtalálása s az adott személyiségjegyek tükrözése. Egy otthon, egy munkahely de még egy hotelszoba is attól lesz különleges és magával ragadó, ha a szín- és anyaghasználat, valamint azok elrendezése összhangban van a funkcionalitással. 

Az oldal tetejére